WhatsApp chat Skip to content

Coaching

Executive Coaching, Team Coaching, Life coaching, Coaching de Carieră, Coaching de Cuplu

VEI REUȘI SĂ ACTIVEZI MOTIVAȚIA INTERNĂ PENTRU A-ȚI ATINGE OBIECTIVELE LA CARE AI VISAT DINTOTDEAUNA

Dacă vrei să-ți duci potențialul la următorul nivel de performanță, te lupți cu tine ca lider să te conduci mai eficient și să faci performanță cu oamenii din echipa ta, atunci merită să apelezi la un coach pentru că:

Executive coaching

Cu o experiență de mii de ore de executive coaching, parteneriem cu tine, ca lider să te focalizezi pe prioritățile de business, în timp crești la nivel personal și profesional. Vei fi inspirat să-ți maximizezi afacerea și potențialul de conducere în timp ce nivelul tău de energie va fi mai mare pentru că acționezi din ce este cel mai semnificativ pentru tine: valori, viziune, visuri, talente naturale.

Coaching de Echipă

Printr-un proces de systemic coaching generăm valoare la nivel organizațional, ajutând echipele să devină mai eficiente prin alinierea la un scop comun, o viziune inspirațională, definirea și asumarea rolurilor clare. Veși dobândi noi skilluri și obiceiuri, dedicându-vă la o dare de socoteală reciprocă și făcând alegeri care să vă ducă la implementarea pașilor de acțiune propuși.

Life coaching

Suntem aici să descoperi design-ul, pasiunile și visurile tale, experiențele care te-au format așa încât nu doar să-ți împlinești responsabilitățile de zi cu zi, dar mai ales să descoperi un sens mai adânc al vieții tale, să ai claritate în chemare și să îți aliniezi acțiunile cu misiunea vieții tale.

Coaching de Carieră

Identifică cariera care este la intersecția dintre ce îți dă energie,
pasiunea și visurile tale, între ce știi să faci cel mai bine și pentru ce
sunt gata oamenii să te plătească.
Clarifică-ți rolul care ți-ar aduce o viață mai bună și te-ar conduce spre
decizii de carieră în acord cu chemarea ta.
Descoperă design-ul personalității tale, talentele și zona unde poți face
performanță.

Coaching de cuplu

Transformă energia negativă care vine din conflictele de cuplu și transformă-ți problemele în creștere și dragoste reciprocă. Învață să auzi inima partenerului și să găsiți soluții care să vă ducă la un mai mare impact împreună ca și cuplu. Fă din relația ta de cuplu o celulă care să îți dea energie pentru restul domeniilor din viața ta.

Scrie-ne ce fel de Coaching te interesează