WhatsApp chat Skip to content

Curs de Coaching
pentru antreprenori si
manageri

Ce este si cand va avea loc?

În Octombrie începem cursul de coaching care se adresează antreprenorilor și managerilor  care doresc să împuternicească și să motiveze angajații la performanța și colaborare crescută  în echipa.

1. Pentru ca doar 30%...

Pentru că doar 30% dintre angajați sunt implicați, restul sunt mediocri sau toxici. Cum ar fi sa tastezi doar cu 3 degete la calculator sau mașina ta sa mearga cu o singură roată?

Nevoia de oameni buni și creșterea implicării angajatilor este critică la momentul asta pentru manageri și antreprenori.

Idei avem, bani se gasesc, dar oameni buni și implicați, asta este, cu adevărat, o provocare.

Realitatea este că dacă am mai avea 5 oameni competenți și implicați, compania noastra ar fi cu doua niveluri mai sus de performanță.

2. Pentru ca vrem mai multi oameni buni in companie...

Pentru că  suntem buni performeri individuali, ambitioși, consecvenți, focalizati pe rezultate. Tot ce depinde de noi facem foarte bine. 

Când ne crește echipa ni se schimbă job description-ul și avem nevoie succesul nostru înseamnă rezultatele oamenilor noștri. 

Pentru asta avem nevoie de un cu totul alt set de abilități.

3. Pentru că oamenii nu vin cu instructiuni de folosire...

Pentru că din păcate sau din fericire oamenii nu vin cu instrucțiuni de folosire, nu e simplu să lucrezi cu personalitatea lor, cu emoțiile lor, cu motivarea lor. 

Ai nevoie să înțelegi cum funcționează omul și să știi să îl treci la următorul nivel de performanță.

În experiența noastră cu sute de companii sunt câțiva factori care aduc succes companiei:

Abilitățile de gestionare a oamenilor implică empatie, comunicare eficientă și capacitatea de a adapta strategiile în funcție de nevoile individuale și contextul organizațional.

Ce obții dacă participi la acest curs:

Dezvoltarea abilităților de conducere:
Conducerea eficientă implică mai mult decât simpla administrare a oamenilor. Managerii trebuie să învețe să inspire, să ghideze și să modeleze comportamentele dorite în echipă.
Eficiență:
Vei știi cum să ți ședințe mai eficiente, cum să iei decizii asumate împreună cu echipa, cum să ai întâlniri individuale mai eficiente și cum să gestionezi conflictele într-un mod care să ducă la implicare.
Creșterea productivității:
Prin învățarea tehnicilor și strategiilor de coaching managerii și antreprenorii devin mai abili în evaluarea angajaților și motivarea la performanță. Vor deveni mai eficienți, mai focalizați și productivi.
Îmbunătățirea abilităților de comunicare:
Cursul de coaching se va concentra pe dezvoltarea abilităților de comunicare interpersonale, care sunt esențiale în conducerea echipelor, relațiile cu clienții și alți parteneri de business. Vor știi cum să securizeze interacțiunea cu angajații, să comunice asertiv,, să ofere feedback și să seteze așteptări clare și motivatoare.
Gestionarea schimbării în companie și depășirea obstacolelor:
Schimbarea este un element cheie pentru succes într-o piață emergentă. Participanții vor învăța să motiveze și să-și ghideze echipele prin provocările schimbărilor.. Vor învăța tehnici de coaching de echipă pentru depășirea obstacolelor și gestionare a performanței.
Planificarea și atingerea obiectivelor:
Un curs de coaching va ajuta managerii și antreprenorii să definească obiective clare împreună cu angajații și să dezvolte planuri concrete pentru a le atinge, oferindu-le un cadru de lucru și suport pentru urmărirea progresului. Împuternicire eficientă: Managerii trebuie să învețe cum să își imputerniceasca eficient astfel încât să aibă o echipă care își asumă rolul și sunt autonomi.
Împuternicire eficientă:
Managerii trebuie să învețe cum să își imputerniceasca  eficient astfel încât să aibă o echipă care își asumă rolul și sunt autonomi.
Dezvoltare continuă:
Dezvoltarea continuă a angajaților este esențială pentru succesul organizației. Prin acest curs de coaching managerii vor ști să identifice nevoile de instruire și să ofere instruire cu o abordare de coaching pentru a-și crește abilitățile echipei. Participanții vor învăța cum să creeze și să mențină o cultură organizațională pozitivă, care să încurajeze colaborarea, inovația și angajamentul angajaților.
Networking și schimb de experiență:
Participarea la un acest curs oferă oportunități excelente de a intra în contact cu alți manageri și antreprenori, ceea ce va duce la schimbul de idei, perspective și posibile colaborări.

Cine suntem noi?

 

De peste 12 ani lucrăm cu antreprenori și echipele lor de management de la recrutare, formare si dezvoltare.


Pentru că antreprenorii sunt foarte buni pe dezvoltarea afacerii și întâmpină dificultăți în lucrul cu oamenii, implicarea noastră a venit în a-i ajuta să-și selecteze din interior sau să îți recruteze echipa de management, după care să o dezvolte.


Suntem  implicați direct în relația cu antreprenorul în așa fel încât serviciile sunt personalizate pe nevoia clientului.
Parteneriat cu antreprenorul în a forma o echipa de management eficienta si motivată și a avea o claritate și viziune motivatoare pe termen lung.


Nu facem lucrurile pe banda, înțelegem nevoia ta și ne adaptam personalizat. Vei avea claritate, viziune și pasiune in timp ce lucrezi împreună cu echipa de management.


În interacțiune cu noi clienții

Au trecut de la one man show la a conduce printr-o echipă de management.


La o schimbare interioară: de la munca asidua la energie molipsitoare și la maturitate emoțională


Lucram sistemic,  luăm in calcul toți factorii care influențează sistemul firmei, nu lucram secvențial, astfel încât , echipa de management lucrează în sinergie și  asta da rezultate.


Am dezvoltat  Programul LEAD 360 – program de management pentru antreprenori și manageri în 3 module: Lead Yourself, Lead your team, Lead leaders desfăsurat pe perioada a 9 luni și la care au participat pentru 600 de antreprenori și manageri.

Curs de Coaching pentru antreprenori si manageri